Transports Marsol és una empresa dedicada al transport desde el 1988, pel qual comptem amb una àmplia flota pròpia i moderna que circula per tot el territori nacional, equipada amb els components més moderns que permeten transportar material a granel tant nacional com internacional.

Disposem de l’equip necessari per manipular, transportar i distribuir amb la nostra flota de tractoras i semiremolcs materials a granel. Tenim més de 25 anys d’especialització en el transport dels següents materials: ferralla, plàstics, farines, vidres, escòries, sals, potasses, cereals, minerals, residus i metalls.

Transports Marsol compta amb un ampli nombre de professionals del sector que diponen de l’última i més avançada tecnologia, ofereixen als seus clients un excel·lent tracte comercial, humà i professional, per garantir la correcta distribució del material.

Quins permisos tenim?

Com a resultat de la nostra professionalitat transportant materials a granel tenim una gran llista de permisos.

Permís de residus ,(categoria 1,2 Grups de residus 1,2,3,4,5,11,13 Codis T-2789 I CODI NIMA 0800536683   Categoria 3 ( Sandach ) nº registre S 08113063

Permís de residus : Albo  ( ITALIA )

Permís de residus : NIWO ( Holanda  )

Permís de residus  : OVAM ( Bèlgica )

Permís de residus ; EMAS ( Alemania )

Transport de matèries perilloses

Pel transport de matèries perilloses disposem de conductors i camions autoritzats (ADR). També tenim a l’abast un conseller de seguretat per les matèries perilloses.

 

Gasolinera

Les nostres instal·lacions també disposen d’una gasolinera.

Segueix-nos